Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım Azeri Mevkidaşıyla Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Bakü’de Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile bir araya geldi.Başbakan Binali Yıldırım, Bakü’de temaslarına devam ediyor. Yıldırım, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Bakü’de Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile bir araya geldi.
Başbakan Binali Yıldırım, Bakü’de temaslarına devam ediyor. Yıldırım, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile Başbakanlık binasında bir araya geldi. Binali Yıldırım ve Artur Rasizade, baş başa görüşmenin ardından heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Yıldırım görüşmede gerçekleştirdiği konuşmada, ilk ziyaretlerden birini Azerbaycan’a gerçekleştirmenin gelenek haline dönüştüğünü kaydetti. Aliyev ile verimli görüşmeler yaptığını kaydeden Yıldırım, iki ülke arasındaki ilişkilerin ele alındığını ve yapılacak projeleri görüştüklerini söyledi. Yıldırım görüşmede Alman Parlamentosu’nun kabul ettiği kararın da ele alındığını ifade ederek, “Bu kararın bizim açımızdan değeri yoktur. Almanya’nın bu kararı alması bizi hayal kırıklığına uğrattı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.