Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu mevkidaşı Rasizade ile görüştü

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, mevkidaşı Artur Rasizade ile bir araya geldi. Başbakanlık binasında gerçekleşen görüşmede karşılıklı iyi ilişkilerin daha da geliştirilmesi adına yapılması...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Davutoğlu mevkidaşı Rasizade ile görüştü
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, mevkidaşı Artur Rasizade ile bir araya geldi. Başbakanlık binasında gerçekleşen görüşmede karşılıklı iyi ilişkilerin daha da geliştirilmesi adına yapılması planlanan ekonomi, sanayi ve kültürel alanlar masaya yatırıldı.

Başbakan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, iki ülke arasındaki ticaret hacminin 2 milyar dolar civarında olduğunu, söz konusu rakamın 15 milyar dolar olmasını hedeflediklerini ifade etti. İki ülkenin gerçekleştirdiği uluslararası projelere dikkat çeken Davutoğlu, ekonomik alandaki hedeflerin rahatlıkla gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade'de de yaptığı konuşmada, Davutoğlu'ya Dağlık Karabağ konusunda ülke olarak gösterdiği desteğe teşekkür etti. Rasizade, iki ülke arasında her konuda yakın uyum ve geliştirilmeye müsait potansiyelin mevcut olduğunu belirterek, ekonomik alanda belirlenen hedeflere kısa sürede ulaşılacağından emin olduğunu söyledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.