Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu kaldığı otele geri döndü

Birleşmiş Milletler (BM) ve uluslararası finans çevreleriyle görüşmeler yapmak üzere New York'ta bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Goldman-Sachs bankasının doğrudan yatırımcılarıyla öğle yemeğinde bir araya geldikten sonra kaldığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birleşmiş Milletler (BM) ve uluslararası finans çevreleriyle görüşmeler yapmak üzere New York'ta bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Goldman-Sachs bankasının doğrudan yatırımcılarıyla öğle yemeğinde bir araya geldikten sonra kaldığı otele geri döndü.

Davutoğlu, kaldığı otelde Türk-Amerikan Konseyi Başkanı Howard Beasey ile görüşecek. Citibank kurumsal yatırımcıları ile akşam yemeğinde bir araya gelecek olan Davutoğlu'nun Türk-Amerikan Dernekleri Yöneticileri Waldorf Astoria ile de otelde bir araya gelmesi bekleniyor.

New York temasları kapsamında BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile de bir görüşme gerçekleştirecek olan Başbakan Davutoğlu, Kıbrıs, Suriye, Irak ile IŞİD tehdidi ve Ukrayna başta olmak üzere bölgesel ve küresel konulara ilişkin gelişmeleri, Türkiye'nin 2016'da ev sahipliği yapacağı Dünya İnsani Zirvesi dahil olmak üzere BM ile ortaklaşa yürütülen projeleri ele alacak.

Davutoğlu'nun, otelde yapacağı görüşmelerin hepsi basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.