Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Davutoğlu, Juncker’le Görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strasbourg’daki temasları kapsamında AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Pedro Agramunt’un davetine icabetle, AKPM...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strasbourg’daki temasları kapsamında AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Pedro Agramunt’un davetine icabetle, AKPM Genel Kurulu’na hitap etmek üzere Avrupa Konseyi’ni ziyaret ediyor. Davutoğlu, Strasburg’daki temasları kapsamında AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi. Avrupa Konseyi Binası’nda gerçekleştirilen görüşmede, mülteci krizi ve vize muafiyetinin yanı sıra bölgesel ve küresel konular ele alındı. Görüşmede Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da hazır bulundu.
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile de bir araya gelmesi beklenen Davutoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Genel Kurulu’na hitap edecek. Davutoğlu, AKPM Başkanı Pedro Agramunt tarafından verilen öğle yemeğine katılmasının ardından AİHM Başkanı Guido Raimondi ile AİHM Binası’nda bir araya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.