Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakü'de düzenlen bilişim konferansı görkemli törenle sona erdi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 7. Bilişim Teknolojileri Konferansı (AICT 2013) Kafkas Üniversitesi'nde yapılan görkemli kapanış programıyla sona erdi. 26 ülkeden 150'den fazla akademisyenin katıldığı konferansta, sektörün...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakü'de düzenlen bilişim konferansı görkemli törenle sona erdi
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 7. Bilişim Teknolojileri Konferansı (AICT 2013) Kafkas Üniversitesi'nde yapılan görkemli kapanış programıyla sona erdi. 26 ülkeden 150'den fazla akademisyenin katıldığı konferansta, sektörün problemleri konusunda hazırlanan bildiriler okundu. Konferans süresince yapılan oturumlarda iletişim ve bilişim teknolojileri ile ilgili; veri yönetimi, verilerin değerlendirilmesi ve mühendisliği, siber güvenlik, iş yönetim ve ekonomi, devlet hizmetleri ve bilim, sosyal ve insani araştırmalar gibi önemli konular müzakere edildi.
Konferansa katılımı basına değerlendiren Kafkas Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi Dekanı Abzeddin Adamov, konferansa bilişim teknolojileri konusunda dünyaca tanınmış uzmanların katıldığını bildirdi. Adamaov konferansa bilişim konusunda ülkenin ilgili kurumlarından yetkililerinde katıldığını ve 2016 yılında yapılacak 10'uncu konferansı da Bakü'de yapma kararı aldıklarını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.