Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakü, Bilişim Teknolojileri Konferansı'na hazır

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yarın 7'ci Bilişim Teknolojileri Konferansı(AICT2013) gerçekleştirilecek. Konferansta 26 ülkeden 150'den fazla akademisyen 3 gün süresince sektörün problemlerini masaya yatıracaklar. Konferans, bilişim teknolojilerini(BİT)...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakü, Bilişim Teknolojileri Konferansı'na hazır
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yarın 7'ci Bilişim Teknolojileri Konferansı(AICT2013) gerçekleştirilecek. Konferansta 26 ülkeden 150'den fazla akademisyen 3 gün süresince sektörün problemlerini masaya yatıracaklar.
Konferans, bilişim teknolojilerini(BİT) eğitim, bilim, yönetim, sağlık, iletişim gibi alanlarda kullanan uzman akademisyenleri bir araya getirecek.
Konuya ilişkin basına bilgilendirme toplantısı düzenleyen organizatör kuruluşlardan Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abuzeddin Adamov, konferansın Azerbaycan'da bu yılın bilişim teknolojileri yılı olduğundan dolayı gündeminin de bu konuya paralel olmasına çalıştıklarını bildirdi. Adamov, konferansta BİT'le ilgili; veri yönetimi, verilerin değerlendirilmesi ve mühendisliği, siber güvenlik, iş yönetim ve ekonomi, devlet hizmetleri ve bilim, sosyal ve insani araştırmalar gibi önemli konuların ön plana çıkacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.