Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Zeybekci, KKTC’li Bakan Atun İle Görüştü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Lefkoşa’daki temasları kapsamında KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile bir araya geldi.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, KKTC’de temaslarına devam ediyor. Zeybekci, temasları kapsamında Ekonomi ve Enerji Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Lefkoşa’daki temasları kapsamında KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile bir araya geldi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, KKTC’de temaslarına devam ediyor. Zeybekci, temasları kapsamında Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’u makamında ziyaret etti. Zeybekci, KKTC’ye kısa ama bereketli bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek, KKTC’li Bakan Atun’a başarılar diledi. Atun ile defalarca bir araya geldiklerini hatırlatan Zeybekci, “Kıbrıs’tan daha ürün almak, Kıbrıs’tan daha çok gerek tarım, gerek sanayi gerekse hizmetlerle ilgili Kıbrıs’a gelir getirici faaliyetleri desteklemek bizim görevimiz. İnşallah bunları karşılıklı görüşerek yapacağız” dedi.
KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ise, Zeybekci’yi 40. fuarın açılışını yapacaklarını kaydederek, “Kendisi ile daha önceki görev süresinde beraber çalışma fırsatımız oldu. KKTC’yi seven ve KKTC’ni sahiplenen bir bakanımız olmuştur. Kendisiyle önceki çalışmalarımız bu ahvaldeydi. 65.hükümette de tekrar Ekonomi Bakanı olarak görev alması beni mutlu etmiştir. Kendisine önce hükümet sonra da görevleri hayırlı olsun. Türkiye’nin G20’nin lider ülkelerinden biri olduğunu kaydeden Atun, Türkiye’nin tecrübelerinde, işbirliklerinden, yatırım projelerinden faydalanmanın fırsat olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.