Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Zeybekci, KKTC Meclis Başkanı Siber İle Görüştü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa’da KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber ile bir araya geldi.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, KKTC’de temaslarına devam ediyor. Bakan Zeybekci, Lefkoşa’da KKTC Meclis Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa’da KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber ile bir araya geldi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, KKTC’de temaslarına devam ediyor. Bakan Zeybekci, Lefkoşa’da KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber’le görüştü. Bakan Zeybekci, görüşmede gerçekleştirdiği konuşmasında KKTC’nin Türkiye’nin gözünde yavru vatan olmadığını, vatanın bir parçası olduğunu kaydederek, “İlk ziyaretimizi vatanıma yapalım diye konuşmuştuk. İki yıllık bakanlığımız döneminde gelememiştik. Şimdi ilk ziyaretimizi buraya yapıyoruz onun için gayet mutluyuz. Teşekkür ederiz kabulünüz için” dedi.
Siber ise, ilk ziyaretin KKTC’ye yapılıyor olmasının önemli olduğunu belirterek, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ekonomi Bakanı olarak sayın bakanımız da yapacağınız istişareler ve gelişecek olan ticari işbirliğine ekonomimize geliştirmesi demek insanlarımızın mutluluğunun artması demek. Biz bu yönde her ne kadar mevcut durumumuzda bir takım siyasi çözümsüzlüğün getirdiği olumsuzluklar varsa da rekabet edebilir, kendi ayakları üzerinde duran yapı ile birçok olayın üstesinden geleceğimizi, ekonomik yönden ilerleyerek turizm odası olmamızın avantajlarını kullanarak iyi noktaya geleceğimize inanıyorum. bu tür ziyaretlerin de de katkısı olacağına inanıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.