Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Gökoğuz Yeri Başkanı Irina Vlah İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Gökoğuz Yeri Başkanı Irina Vlah ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.Bakan Çavuşoğlu, Irina Vlah’a hem Moldova’nın hem de soydaşlarımızın temsilcisi olarak...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Gökoğuz Yeri Başkanı Irina Vlah ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.
Bakan Çavuşoğlu, Irina Vlah’a hem Moldova’nın hem de soydaşlarımızın temsilcisi olarak Türkiye’ye yaptığı ilk ziyaret nedeniyle ’hoş geldin’ dileklerini iletti, güçlü ve müreffeh bir Gökoğuz Yeri’nin ancak güçlü bir Moldova’yla birlikte var olup gelişebileceğini vurguladı.
Görüşmede, Moldova ve Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasının önemi de vurgulandı. Bakan Çavuşoğlu, Türkiye’nin Moldova ve Gökoğuz Yeri’ndeki projeleri desteklemeye devam edeceğinin altını çizdi.
Görüşmede, ayrıca Gökoğuz Yeri’nin ülkemizde bir temsilcilik açması hususu ile karşılıklı eğitim işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.