Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temaslarda bulunmak üzere geldiği Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ile bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Elmar Memmedyarov’un davetine...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temaslarda bulunmak üzere geldiği Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Elmar Memmedyarov’un davetine icabetle Bakü’ye bir ziyaret gerçekleştiriyor. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ile önce baş başa ardından da heyetlerarası bir görüşme gerçekleştirdi.
Çavuşoğlu, konuşmasında, 15 Temmuz gecesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in ve Azerbaycan halkının Türkiye’yi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek, "Kardeşliğimizin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösterdi. Azerbaycan halkına çok teşekkür ederim" dedi.
Toplantının basına kapalı gerçekleştirilen kısmında ise iki ülke arasındaki ilişkiler, yukarı Karabağ ihtilafı, çözüm sürecindeki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası meselelerin kapsamlı şekilde ele alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.