Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağdat’ta İntihar Saldırısı: En Az 12 Ölü

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan bir camiye sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.Irak’ın başkenti Bağdat’ın batısında bulunan Ebu Garib bölgesindeki bir camide...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağdat’ta İntihar Saldırısı: En Az 12 Ölü
Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan bir camiye sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.
Irak’ın başkenti Bağdat’ın batısında bulunan Ebu Garib bölgesindeki bir camide intihar saldırısı gerçekleştirildi. İntihar eylemcisinin üzerindeki patlayıcıları ateşe vermesiyle gerçekleşen saldırıda en az 12 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı. Yetkililer saldırının, vatandaşların sabah namazını kılmak için camide toplandığı sırada meydana geldiğini bildirdi. Saldırıyı şu ana kadar üstlenen olmadı.
Saldırı, Iraklı güçlerin Felluce’yi terör örgütü DAEŞ’ten kurtarmasının ardından gerçekleştirilen ilk saldırı oldu. Anbar’a bağlı Felluce, 2014 yılının ocak ayından bu yana terör örgütü DAEŞ’in kontrolündeydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.