Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Azerbaycan devlet televizyonu 60’ıncı yılını kutluyor

Azerbaycan devlet televizyonu 60’ıncı, radyosu ise 90’ıncı yılını başkent Bakü’de düzenlenen konserle kutladı.Azerbaycan’ın en köklü medya kuruluşu olan Azerbaycan devlet televizyonu AZ TV, kuruluşunun 60’ıncı, Azerbaycan radyosunun...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan devlet televizyonu 60’ıncı, radyosu ise 90’ıncı yılını başkent Bakü’de düzenlenen konserle kutladı.
Azerbaycan’ın en köklü medya kuruluşu olan Azerbaycan devlet televizyonu AZ TV, kuruluşunun 60’ıncı, Azerbaycan radyosunun ise 90’ıncı yılını düzenlenen konserle kutladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, kutlamalar sırasında yaptığı konuşmada Azerbaycan devlet televizyonu ve radyosunun Azerbaycan halkı için önemine dikkat çekti. Hasanov, “Teleradyo medeniyetimizin en iyi örneklerini yüze çıkarır. Milli değerlerimizi çıkarır, tebliğ eder, bununla da halkımızı devletimizi dünyada tanıtır” dedi.
1956 yılında kurulan AZ TV, bugün 3 televizyon ve 1 radyo kanalıyla, Azerbaycan’ın sesini dünyaya ulaştırıyor. Milli Televizyon ve Radyo Kurulu (MTRŞ) Başkanı Nuşirevan Maharramli ise Azerbaycan televizyonunun 60’ıncı ve radyosunun 90’ıncı yıldönümünün önemini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.