Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz’dan Referandum Açıklaması

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Birleşik Krallık’ta yapılan referandum ile ilgili açıklamasında, “Bu hem AB için hem de Birleşik Krallık için zor bir dönem” dedi.Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Birleşik Krallık’ta...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Birleşik Krallık’ta yapılan referandum ile ilgili açıklamasında, “Bu hem AB için hem de Birleşik Krallık için zor bir dönem” dedi.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Birleşik Krallık’ta yapılan referandumun AB’den ayrılma yönünde sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Avrupa Parlamentosu’nun üzgün olduğunu söyledi. Schulz, “Bu hem AB için hem de Birleşik Krallık için zor bir dönem” dedi. Schulz, AB’de kalan üye ülkelere Euro Bölgesini ve para birimini korumak için tartışmaya girme çağrısında bulundu. Schulz, “Karışık dönemlere giriyoruz. İstikrara ihtiyacımız var” dedi. Schulz tarafların karşılıklı olarak farklı bakışlarına saygı duyması gerektiğini aktararak, Birleşik Krallık’ın ayrılmaya karar verdiğini hatırlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.