Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atina'da yaşayan Türkler, sahil temizliğinde bir araya geldi

Yunanistan’ın başkenti Atina'nın sahilleri, Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği, bağlı birimlerinde çalışanlar ile aile ve çocuklarının katılımıyla temizlendi. Büyükelçi Kerim Uras’ın da katıldığı etkinlik, çocuklara sertifika...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2014 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atina'da yaşayan Türkler, sahil temizliğinde bir araya geldi
Yunanistan’ın başkenti Atina'nın sahilleri, Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği, bağlı birimlerinde çalışanlar ile aile ve çocuklarının katılımıyla temizlendi. Büyükelçi Kerim Uras’ın da katıldığı etkinlik, çocuklara sertifika verilmesiyle tamamlandı.

“Gönüllü Kıyı Temizliği Dünya Seferberliği-2014” etkinlikleri çerçevesinde bugün sabah saatlerinde Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği, bağlı birim mensupları ile aile ve çocukları Paleo Faliro sahilinde bir araya geldi. Sahilleri ile ünlü Paleo Faliro Belediyesi sınırları içerisindeki sahilleri temizleyen Türkiye temsilciliklerinde çalışanlar ile ailelere teşekkür edern Büyükelçi Kerim Uras, çocuklara katılım sertifikası da verdi. Sahil temizliğine eski futbolculardan Beşiktaş ve Türk Milli Takım'ı Kaptanı Niko Kovi de katıldı.

Sahillerin temizliğinin uygulamalı olarak çocuklara öğretilmesini de amaçlayan etkinlikte toplanan onlarca poşet atık, gruplandırıldıktan sonra tekrar değerlendirilmek amacıyla Geri Dönüşüm Değerlendirme Yunan Derneği (HERRCo) tarafından gönderilen komyonete yüklenerek götürüldü.

Yunanistan Deniz Çevre Koruma Derneği (HELMEPA) koordinasyonuyla gerçekleşen etkinliğe Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği ile Paleo Faliro Belediyesi de destek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.