Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ata Freıght Lıne Lojistikte 20. Yılını Kutluyor

1996 yılında kurulan ve şirket merkezi New York’da bulunan ATA Freight Line, yeni bir tür lojistik sağlayıcısı olarak liderlik yaptığı 20. yılını kutluyor.1996 yılında kurulmuş olan ve şirket merkezi New York’da bulunan ATA Freight Line,...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1996 yılında kurulan ve şirket merkezi New York’da bulunan ATA Freight Line, yeni bir tür lojistik sağlayıcısı olarak liderlik yaptığı 20. yılını kutluyor.
1996 yılında kurulmuş olan ve şirket merkezi New York’da bulunan ATA Freight Line, alışılagelmiş taşıma komisyoncusu kimliğini geliştirerek kişiselleştirilmiş ve yenilikçi çözümlerin lider global lojistik sağlayıcısı haline geldi. ATA Freight Line, 20 yıl süresince ABD, Türkiye, Hindistan, Çin ve Meksika’da lokasyonlar açarak istikrarlı bir şekilde büyüme başarısı gösterdi. ATA Freight Line, devrim niteliğindeki taşıma yönetimi yazılımını da içerecek şekilde bir takım yenilikçi ürünleriyle birlikte 20. yıl dönümünü kutluyor. Son yıllarda yapılan anket sonuçları, ATA müşterilerinin yüzde 70’i, iletişim ve duyarlılığın ATA’yı diğer sağlayıcılardan farklı kılan unsurlar olduğunu ortaya koydu.
ATA Şirketler Grubu Başkan ve CEO’su Bay CJ Oğuzhan tarafından yönetilen ATA Freight Line, John Deere tarafından art arda beş kez ortak seviyesinde tedarikçi olarak kabul edilerek 2014 yılında Tedarikçi Onur Listesi’ne dahil edildi. ATA Şirketler Grubu’nun bir parçası olan ATA Impex, yaratıcı düşünen tedarikçiler kapsamında 2014 yılında John Deere Tedarikçi Yenilikçilik Ödülü’nü almaya hak kazandı.
Oğuzhan, “Tam entegre global lojistik hizmet sağlayıcısı olarak 20. yılımızı tamamladığımız için heyecanlıyız. Yeni nesil lojistik sağlayıcılarına talep gösteriliyor. Hat uzmanlarımız, duyarlı iletişim ve tamamen özelleştirilebilir ürünler ve yazılımlarla en iyiyi sunmak için çaba gösteriyor. ATA olarak bizler, bu türün ilk örneğiyiz ve bu harekete liderlik yaptığımız için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
ATA Freight, Vizio MyWay ile tam donanımlı taşıma yöneticisi çözümü, ATAGuarantees ile kişisel hizmet garantisi, ATAPremier ile benzeri olmayan sadakat üyelik paketi, ATACares ile müşterilerine sürekli değişen sanayi ortamında neler olduğunun farkına varmalarını sağlayan müşteri bakım bildirim sistemi imkanı sunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.