Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aracına Bomba Konulan Türk, Polonya’da Uyuşturucudan Mahkum Olmuş

Berlin’de aracına bomba konarak öldürülen Mesut Ter (43) isimli Türk’ün, 2008 yılında Polonya’da 33 kilo kokain ile yakalandığı ve 6 yıl hapse mahkum edildiği açıklandı.Almanya’nın başkenti Berlin’de salı günü aracına yerleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Berlin’de aracına bomba konarak öldürülen Mesut Ter (43) isimli Türk’ün, 2008 yılında Polonya’da 33 kilo kokain ile yakalandığı ve 6 yıl hapse mahkum edildiği açıklandı.
Almanya’nın başkenti Berlin’de salı günü aracına yerleştirilen bombanın sabah saatlerinde infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Türk vatandaşı Mesul Ter’in (43) Almanya dışında da uyuşturucudan dolayı yakalandığı ve 6 yıla mahkum edildiği belirtildi. Almanya’da uyuşturucu, kara para aklama ve kumar gibi suçlardan poliste dosyası bulunan Mesut Ter ile ilgili Polonya medyası, Mesut’un 2008 yılında 33 kokain ile Polonya’da yakalandığı ve 6 yıl cezası aldığını ve 2013 yılında ise serbest kaldığını yazdı. Yakalanan uyuşturucunun ise 240 bin Euro değerinde olduğu ifade edildi.
Rus mafyası tarafından aracına bomba yerleştirilerek öldürüldüğü iddia edilen Mesut Ter’in komşuları son zamanlara evin çevresinde farklı kişilerin bağrıştıklarını ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.