Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan üssünde kadın asker intihara teşebbüs etti

ABD’nin Virginia eyaletinde yer alan Fort Lee Askeri Üssü’nden, bir kadın askerin intihara teşebbüs ettiği ve kendini yaraladığı belirtildi. Yapılan açıklamada üs'te silahlı bir saldırı olayının yaşanmadığı vurgulandı.Askeri üssün...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2014 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2014 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’nin Virginia eyaletinde yer alan Fort Lee Askeri Üssü’nden, bir kadın askerin intihara teşebbüs ettiği ve kendini yaraladığı belirtildi. Yapılan açıklamada üs'te silahlı bir saldırı olayının yaşanmadığı vurgulandı.

Askeri üssün internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu hadisenin 5020 numaralı binada ve sabah saat 9’da yaşandığı dile getirildi. Yaralı kadın askerin Virginia Eyalet Üniversitesi Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı ancak durumunun net olmadığı ifade edildi. ABD Ordusu Cezai Araştırma Komutanlığına bağlı özel ajanların olayı inceleyeceklerinin belirtildiği açıklamada, “Fort Lee yetkilileri bu hadiseyi çok ciddiye alacak ve araştırmanın tüm yönlerinde işbirliği içinde olacaktır.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada son olarak araştırmanın doğru bir şekilde devam etmesi adına şu an için daha fazla açıklama yapılmayacağı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.