Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya’da Terör Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Brüksel saldırılarının ardından Almanya’da gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan şahsın, 2015 yılında Türkiye tarafından sınır dışı edildiği belirtildi.Brüksel’de gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından Belçika’nın...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Brüksel saldırılarının ardından Almanya’da gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan şahsın, 2015 yılında Türkiye tarafından sınır dışı edildiği belirtildi.
Brüksel’de gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından Belçika’nın yanı sıra Almanya’da operasyon düzenlendi. Alman polisi, Brüksel saldırısı ile bağlantısı olabileceği belirlenen şüphelileri göz altına aldı. Bir şüphelinin saldırı gerçekleştirildiği sıralarda şüpheli bir mesaj gönderdiği ifade edildi. Duesseldorf’ta gerçekleştirilen baskın sırasında Samir E. isimli şahıs gözaltına alındı. Yetkililer, Samir E.’nin Brüksel saldırılarının faillerinden olan İbrahim ve Halid Bakravi ile bağlantısının bulunup bulunmadığını araştırıyor.
Öte yandan, Samir E. adlı şüphelinin 2015 yılı ortalarına Suriye-Türkiye sınırı yakınlarına Tür yetkililer tarafından tutuklandığı bildirildi. Samir E’nin de Halid Bakravi gibi Türk yetkililer tarafından aynı uçakla sınır dışı edildiğini bildirdi.
Düsseldorf Savcısı adına açıklama yapan sözcü, söz konusu tutuklamayı doğrulayarak, güvenilir bir kanıt olmadığını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.