Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Almanya’da 11 Terör Saldırısı Engellendi

Federal Kriminal Dairesi Başkanı Holger Münch (BKA) Almanya’nın 2000 yılından bu yana 11 terör saldırısını engellediğini açıkladı.Avrupa başkentlerinde bombalar patlarken Almanya’da terör olaylarının yaşanmamasına dair soruları cevaplayan...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Federal Kriminal Dairesi Başkanı Holger Münch (BKA) Almanya’nın 2000 yılından bu yana 11 terör saldırısını engellediğini açıkladı.
Avrupa başkentlerinde bombalar patlarken Almanya’da terör olaylarının yaşanmamasına dair soruları cevaplayan Federal Kriminal Dairesi Başkanı Holger Münch (BKA) Almanya’nın 2000 yılından bu yana 11 terör saldırısını engellediğini açıkladı. Engelledikleri saldırılar hakkında bilgi vermeyen Münch, Almanya’ya karşı düzenlenen eylemlerin emniyet güçlerinin kendi aralarındaki sıkı bir işbirliği sayesinde önlendiğini söyledi.
BKA Başkanı Münch, “Almanya ve Avrupa için artan terör tehdidini biliyoruz. Özellikle DAEŞ’in hedefindeyiz. Bu nedenle de Almanya’da saldırı olma ihtimalini göz önünde tutarak, ona göre önlemler almaya çalışıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.