Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman Meclis Başkanı: Tatilde yüzerken çok açılmayın, geri çağrılabilirsiniz

Almanya'da Federal Parlamento yoğun bir yasama döneminin ardından 7 Eylül 2015 tarihine kadar yaz tatiline girdi. Milletvekilleri uzun tatil planları yaparken, Meclis Başkanı Norbert Lammert, vekillere tatillerini yarıda kesip Berlin’e geri gelebilecekleri...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'da Federal Parlamento yoğun bir yasama döneminin ardından 7 Eylül 2015 tarihine kadar yaz tatiline girdi. Milletvekilleri uzun tatil planları yaparken, Meclis Başkanı Norbert Lammert, vekillere tatillerini yarıda kesip Berlin’e geri gelebilecekleri sinyalini verdi.

Lammert, milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada "Tatilde yüzerken çok açılmayın." esprisini yaparak Meclis’in olağanüstü toplanabileceği mesajını verdi. Yunanistan kriziyle hareketli günler yaşayan Federal hükümet, Yunanistan’a yapılması muhtemel bir mali yardımda Meclis’in onayını alması gerekiyor.

Meclis Başkanı Lammert, 2012 yılında da Meclis tatile girmeden İspanya’ya yapılacak yardımın oylanmasını ima ederek "Tatil çantanızı elinizin ulaşabileceği bir yerde tutun." demişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.