Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman gazetesi: Türkler çok kızgın

Almanya'da yayın yapan Bild gazetesi, Alman Bakan Steinmeier'ın Türkiye ziyaretinde soğuk rüzgarların estiğine dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 07:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 07:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alman gazetesi: Türkler çok kızgın

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier'ın Türkiye ziyaretini değerlendiren Bild gazetesi, ziyaretin dostluk havasından uzak geçtiği yorumunda bulundu.

"TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİ PEK HİSSEDİLMEDİ"

“Bir dostu ziyaret farklıdır. Çok farklı” ifadelerini kullanan gazete, Steinmeier’in soğuk karşılandığına vurgu yapmak için, "Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier Ankara’da ancak efsanevi Türk misafirperverliği pek hissedilmedi" ifadelerini kullandı.

SOĞUKLUK HAVALİMANINDA BAŞLADI

Steinmeier’ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, "Çok kolay bir görüşme olmadI" diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier’in havalimanında karşılanmasında başlandığını yazdı.

KIRMIZI HALI YOK, ÜST DÜZEY KARŞILAMA YOK

Steinmeier’ın karşılanmasında kırmızı halı olmadığına ve üst düzey karşılama gerçekleştirilmediğine dikkat çeken gazete, Alman bakanın makam aracının da uçağa yaklaşmasına müsaade edilmediğine, Steinmeier ve ekibinin önce otobüsle götürüldüğüne vurgu yaptı.

"TÜRKLER KIZGIN, ÇOK KIZGIN"

Steinmeier’ın resmi temaslarında kullandığı makam aracına Alman bayrağının uygun parça olmadığı gerekçesiyle takılamadığına da değinen Bild gazetesi, "Yapılanların verdiği mesaj çok açık: Türkler kızgın. Çok kızgın" diye yazdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.