Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı’dan Güney Kıbrıs’taki Yangında Hayatını Kaybeden İtfaiyecilerle İlgili Taziye Mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde çıkan yangın ve yangını kontrol altına alma çalışmaları sırasında hayatını kaybeden 2 itfaiyeci ile ilgili taziye masajı yayınladı.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde çıkan yangın ve yangını kontrol altına alma çalışmaları sırasında hayatını kaybeden 2 itfaiyeci ile ilgili taziye masajı yayınladı.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Güney Kıbrıs’taki Trodos Dağları’nda çıkan ve kontrol altına alınmaya çalışılan yangın ve yangında hayatını kaybeden itfaiyecilerle ilgili taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Akıncı mesajında, “Büyük bir üzüntü ile yakından takip ettiğim Trodos’taki yangınların ortaya çıkardığı büyük hasarın yanı sıra, maalesef iki itfaiyecinin de yaşamlarını yitirdiğini öğrenmiş bulunuyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, sevenlerine şahsım ve toplumum adına taziyelerimi iletir, Kıbrıs Rum toplumunun acılarını paylaşırım” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.