Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı’dan Fransız halkına başsağlığı mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen terör saldırısını kınadı ve Fransız halkına başsağlığı diledi.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Nice kentindeki saldırı ile ilgili taziye mesajı yayınladı....

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen terör saldırısını kınadı ve Fransız halkına başsağlığı diledi.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Nice kentindeki saldırı ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Akıncı, küresel bir tehdit olan terörden kurtulmanın yolunun, uluslararası ölçekte kararlı ve istikrarlı işbirliği olduğunu vurguladı. Akıncı, yayımladığı mesajında, “Terörden kurtulmanın yolu daha güvenli, daha özgürlükçü ve daha eşitlikçi bir dünya kurmaktan geçmektedir. Kıbrıs Türk halkı, kendi ölçeğinde böyle bir dünyanın kurulması yönünde üzerine düşeni yapmaya hazırdır" dedi.
Akıncı mesajında şu ifadeler yer verdi: “İstanbul ve Bağdat’tan sonra Nice’de de bir kez daha terör saldırısında masum insanlar hayatını kaybetti. Şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına, terörizmi yeniden kınıyorum. Yaralılara acil şifalar, tüm Fransız halkına başsağlığı diliyorum. Küresel bir tehdit olan terörden kurtulmanın yolu, uluslararası ölçekte kararlı ve istikrarlı işbirliği ve daha güvenli, daha özgürlükçü ve daha eşitlikçi bir dünya kurmaktan geçmektedir. Kıbrıs Türk halkı, kendi ölçeğinde böyle bir dünyanın kurulması yönünde üzerine düşeni yapmaya hazırdır".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.