Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı, Lefkoşa Büyükelçiliğinde Açılan Taziye Defterini İmzaladı

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nde açılan taziye defterini imzaladı.KKTC Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nde açılan taziye defterini imzaladı.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: taziye defterine şunları yazdı: “Terör bir kez daha Türkiye’yi hedef seçti. Türkiye’nin dış ilişkilerinde iyi gelişmelerin olduğu bir sırada bu olayın yer alması manidardır. Belli ki terör odakları Türkiye’nin rahat bir nefes almasını istememektedir. İstanbul Atatürk Havaalanı’nda meydana gelen bu korkunç terör olayında yaşamını yitirenlere Tanrı’dan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu terör belasından Türkiye’nin eninde sonunda kurtulacağına olan inancımla, şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına taziyelerimi sunar, Türkiye’ye olan içten dayanışmamızı belirtirim”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.