Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afganistan’daki Hastane Saldırısında Ölü Sayısı 9’a Yükseldi

Afganistan’ın Kunduz kentinde sınır tanımayan doktorların çalıştığı bir hastaneye gerçekleştirilen saldırıda ölü sayısının 9’a yükseldiği bildirildi.Afganistan’ın Kunduz kentinde sınır tanımayan doktorların çalıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2015 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afganistan’ın Kunduz kentinde sınır tanımayan doktorların çalıştığı bir hastaneye gerçekleştirilen saldırıda ölü sayısının 9’a yükseldiği bildirildi.
Afganistan’ın Kunduz kentinde sınır tanımayan doktorların çalıştığı bir hastaneye saldırı gerçekleştirildi. Hastane tarafından yapılan açıklamada ölü sayısının 9’a yükseldiği kaydedildi. Sınır tanımayan doktorlar tarafından yapılan açıklamada, 37 kişinin yaralandığı saldırıda 30 kişiden de henüz haber alınamadığı belirtilirken ölü ve yaralı sayısının yükselebileceği belirtildi. Saldırının gerçekleştirildiği sırada hastanede 150 hasta ve yakını, en az 80 hastane görevlisinin bulunduğu da aktarıldı.
ABD’nin Kabil Büyükelçiliği sosyal medya üzerinden hayatını kaybedenler için yayınladığı taziye mesajında, “ABD Büyükelçiliği, sınır tanımayan doktorlar hastanesinde yaşanan trajik olaydan etkilenen bireyler ve aileleri için yas tutuyor. Büyükelçilik, sınır tanımayan doktorların kahramanca çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.