Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afganistan’da kaçırılan işadamı serbest bırakıldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de, 9 gün önce kaçırılan Abdul Hadi isimli bir işadamı güvenlik güçlerinin düzenlediği özel operasyon sonucu kurtarıldı.Afganistan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Abdul Hadi...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afganistan’ın başkenti Kabil’de, 9 gün önce kaçırılan Abdul Hadi isimli bir işadamı güvenlik güçlerinin düzenlediği özel operasyon sonucu kurtarıldı.

Afganistan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Abdul Hadi isimli bir iş adamı, 9 gün önce başkentin Karabağ bölgesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Serbest kalması için 300 bin dolar istenen Hadi, güvenlik güçlerinin Pervan vilayetinin Helazayi bölgesine düzenlediği özel operasyon sonucu kurtarıldı.

Operasyon sırasında Hayatullah ve Zeynullah isimli iki kaçakçının gözaltına aldığı belirtildi. Ayrıca gözaltına alınanların yanlarında bir adet kalaşnikof tüfeğinin çıktığı kaydedildi.

Son yıllarda insan kaçakçılığının arttığı Afganistan'da, söz konusu vatandaşların terör gurupları ile bağlantılı olduğuna dikkat çekiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.