Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afganistan Türkmenlerinden Türkiye’ye destek yürüyüşü

Afganistan’da düzenlenen Türkiye’ye destek yürüyüşüne bin 500 Afganistan Türkmeni katıldı.Afganistan’ın Cevizcan vilayetinin Şıbırgan şehrinde General Abdulreşid Dostum, Cumhurbaşkanı 1.ci yardımcısı ile Cevizcan Valiliğini organize...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afganistan’da düzenlenen Türkiye’ye destek yürüyüşüne bin 500 Afganistan Türkmeni katıldı.
Afganistan’ın Cevizcan vilayetinin Şıbırgan şehrinde General Abdulreşid Dostum, Cumhurbaşkanı 1.ci yardımcısı ile Cevizcan Valiliğini organize ettiği Türkiye’ye destek yürüyüşüne bin 500 Afgan Türkmeni katıldı. Yürüyüşe Cevizcan-Şıbırgan Halkı, Sivil Toplum Kuruluşları ile İhlas Vakfı Afganistan Temsilciliği Abdülhakim Mahdum ve yurt öğrencileri ile İpekyol Vakfının öğrenci ve mensupları katıldı. Yürüyüşe katılan Türkmenler, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile yürüyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye sloganları attı.
General Dostumun Danışmanı, Cevizcan Vali yardımcısı, Cevizcan Milletvekili, Cevizcan Türkiye Başkonsolosu Muzaffer Akyıldırım ve İpekyol Vakfı öğrencilerinden Muhammad Emin İman yaptıkları konuşmada, Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını ve darbe girişimleri ile FETÖ terör örgütünü telin ederek, şehitlere rahmet dilediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.