Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD’de Timsah Göl Kenarındaki Çocuğu Kaptı

ABD’de bulunan Disney World’un Grand Floridian Oteli önündeki gölde ortaya çıkan timsah, ailesi ile vakit geçiren 2 yaşındaki çocuğu kaparak, göle sürükledi. 2 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.ABD’nin Florida eyaletine...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’de bulunan Disney World’un Grand Floridian Oteli önündeki gölde ortaya çıkan timsah, ailesi ile vakit geçiren 2 yaşındaki çocuğu kaparak, göle sürükledi. 2 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.
ABD’nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde gece saatlerinde akıl almaz bir olay yaşandı. TSİ 04.16 sıralarında meydana gelen olayda, ünlü tatil merkezi Disney World’un Grand Floridian Oteli önündeki göl kenarında ailesi ile birlikte vakit geçiren 2 yaşındaki çocuk, aniden gölden çıkan timsahın saldırısına uğradı. Gölden çıkarak küçük çocuğa saldıran timsah, çocuğu göle doğru sürükledi.
Polis şefi Jerry Demings, çocuğun babanın da göle girerek oğlunu aradığını ancak tüm çabalarının başarısızlıkla sonuçlandığını ve babanın hafif şekilde yaralandığını söyledi. Helikopter, timsah avcıları, deniz birliklerinin de katılımı ile başlatılan arama çalışmalarının sürdüğünü bildiren Demings, 2 yaşındaki çocuğu bulana kadar arama çalışmalarının süreceğini ifade etti.
Demings, 50 polis ve uzmanın küçük çocuğu aradığını kaydederken, Disney World Sözcüsü ise, yaşanan olay nedeniyle oldukça üzgün olduklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.