Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD’de İftar Sevinci

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Türk toplulukları her akşam çeşitli yerlerde iftar programlarında bir araya geliyorlar. Amerika Türk Toplulukları Birliği’nin New York’un Long Island şehrinde Türk toplumunu bir araya getirmek için...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’de İftar Sevinci
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Türk toplulukları her akşam çeşitli yerlerde iftar programlarında bir araya geliyorlar. Amerika Türk Toplulukları Birliği’nin New York’un Long Island şehrinde Türk toplumunu bir araya getirmek için verdiği iftar programına ise katılım yoğun oldu. New York ve çevresinde yaşayan çok sayıda Türk aileleri bir araya gelerek gelenek ve adetlerine göre oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadılar.
İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Amerika Türk toplulukları birliği başkanı Savaş Şahin, “Kısa bir zaman içinde bu kadar kalabalıkla iftar yapabilmek bizlere mutluluk vermiştir” dedi.
“İftara büyük ilgi gösteren değerli Türk toplumunu gönülden kutluyorum” diyen Şahin, ”ABD Türk toplumu olarak daha çok bir araya gelerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayabilmek için çeşitli projeler üretip ve bu projeleri hayata geçirmek için mücadele etmek gerekmektedir. Her toplumun olduğu gibi Amerika Türk toplumunun da çeşitli ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları tespit edip çözüm bulmakta biz STK lara düşmektedir. Bütün bunları hep birlikte el ele vererek başaracağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Amerika Türk toplumuna teşekkür ediyorum. Bu iftarı verilmesinde katkıda bulunan dostlarıma canı gönülden şükranlarımı sunarım. Ülkemiz ve milletimiz için camlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diler ailelerine baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.