Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD Savunma Bakanı Carter: “Daeş’in 2 Numaralı İsmi Öldürüldü”

ABD Savunma Bakanı Ash Carter, Pentagon’da düzenlediği basın toplantısında DAEŞ’in 2 numaralı ismi olan örgütün finansal işlemleri ile ilgilenen Hacı İmam’ın öldürüldüğünü söyledi.ABD Savunma Bakanı Ash Carter, Pentagon’da...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Savunma Bakanı Ash Carter, Pentagon’da düzenlediği basın toplantısında DAEŞ’in 2 numaralı ismi olan örgütün finansal işlemleri ile ilgilenen Hacı İmam’ın öldürüldüğünü söyledi.
ABD Savunma Bakanı Ash Carter, Pentagon’da düzenlediği basın toplantısında terör örgütü DAEŞ hedef alınarak gerçekleştirilen operasyonlar sırasında DAEŞ’ın 2 numaralı isminin öldürüldüğünü söyledi. Carter öldürülen teröristin örgütün finansal işlemleri ile ilgilenen Hacı İmam olduğunu ifade etti. Carter, Hacı İmam ile Brüksel saldırıları arasında bir bağlantı olup olmadığına dair herhangi bir bilginin bulunmadığını söyledi. Carter, “Sistematik bir şekilde DEAŞ kadrolarını saf dışı bırakıyoruz. Aslında, ABD ordusu bu hafta düzenlediği operasyonlarda örgütün aralarında Hacı İmam’ın da bulunduğu bazı üst düzey yöneticilerinin öldürüldü. Hacı İmam, örgütün finansal işlemleriyle ilgileniyordu ve iç işlerden sorumluydu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.