Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD'de büyük panik! Saldırgan Türk çıktı!

ABD’nin Washington eyaletine bağlı Burlington’da, dün bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenleyen ve 5 kişinin ölümüne yol açan saldırgan bir Türk çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD'de büyük panik! Saldırgan Türk çıktı!
Washington Eyalet Polisi Cascade Alışveriş Merkezi'ndeki silahlı saldırının şüphelisinin yakalandığını duyurdu. Yetkililer, zanlının Arcan Çetin isimli 20 yaşında bir Türk olduğunu bildirdi.

Polis AVM güvenlik kameralarından edindiği görüntü ve fotoğrafları kamuoyuyla paylaştıktan sonra, gelen ihbarlar sonucu silahlı saldırganın kimliğini belirledi.

Saldırının meydana gelmesinden sonra, görgü tanıkları tarafından hispanik asıllı olduğu öne sürülen silahlı saldırganın, 20 yaşında, Arcan Çetin adında bir Türk olduğunu belirledi. Arcan Çetin, polis tarafından yakalandıktan sonra gözaltına alındı.



ADANA DOĞUMLU YAZMIŞ

AFP'nin haberine göre Çetin, Facebook profilinde Adana doğumlu olduğunu paylaşmış. Ayrıca Çetin’in Oak Harbor lisesine gittiği ve bir markette çalıştığı öğrenildi. Çetin’in başta Call of Duty olmak üzere şiddet içeren bilgisayar oyunlarına karşı ilgi duyduğu belirtildi.

DÜN NE OLMUŞTU?

ABD'nin kuzeydoğusunda yer alan Washington eyaletindeki silahlı saldırıda dördü kadın, beş kişi öldürülmüştü.

Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Seattle kentine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta yer alan Burlington'daki Cascade Alışveriş Merkezi'nde tüfekle ateş açan saldırgan, dört kadını öldürdükten sonra kaçtı. Saldırıda vurulan bir erkek ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı erkek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, saldırının ardından üzerinde koyu renk kıyafet olan Hispanik bir erkeğin yürüyerek otoyola doğru gittiğinin tespit edildiğini duyurmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.