Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AB Bakanı Bozkır’ın Avusturya Temasları

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çeşitli resmi temaslarda bulunmak üzere Avusturya’ya geldi.AB Bakanı Bozkır, Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş ve beraberindeki heyetle Avusturya’da resmi temaslarına başladı. Avusturya...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AB Bakanı Bozkır’ın Avusturya Temasları
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çeşitli resmi temaslarda bulunmak üzere Avusturya’ya geldi.
AB Bakanı Bozkır, Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş ve beraberindeki heyetle Avusturya’da resmi temaslarına başladı. Avusturya Ulusal Meclisi’ndeki incelemelerinin ardından Bozkır, Federal Konsey AB Komisyonları Başkan ve üyeleri Sosyal Demokrat Partisi SPÖ’den Christine Muttonen, Elisabeth Grossmann, Hristiyan Demokrat Partisi ÖVP’den Wolfgang Gerstl ve Asdin El Habbassı ile bir araya geldi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Viyana ziyaretinde, Türkiye-Avusturya ve Türkiye-AB ilişkileri, AB katılım müzakerelerimizin ilerletilmesi, göç yönetimi ve terörle mücadele konularında Avusturyalı muhataplarla görüş alışverişinde bulunulacak.
Ziyareti kapsamında yerel saat 19.00’da Viyana Diplomatik Akademisi’nde bir konferans verecek olan Bakan Bozkır, Avusturya basınıyla da bir araya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.