Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AB Bakanı Bozkır, İsveç Parlamentosu Başkanı Ahlin ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İsveç'teki resmi temasları çerçevesinde bugün ilk görüşmesini İsveç Parlamentosu Başkanı Urban Ahlin ile yaptı.Volkan Bozkır, başkent Stockholm'e yaptığı iki günlük ziyaretin...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AB Bakanı Bozkır, İsveç Parlamentosu Başkanı Ahlin ile görüştü
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İsveç'teki resmi temasları çerçevesinde bugün ilk görüşmesini İsveç Parlamentosu Başkanı Urban Ahlin ile yaptı.

Volkan Bozkır, başkent Stockholm'e yaptığı iki günlük ziyaretin ilk gününde İsveç Parlamentosu Başkanı Urban Ahlin'i makamında ziyaret etti.

Bozkır, bugünkü temasları çerçevesinde Dışişleri Bakanı Margot Wallström, AB İşlerinden Sorumlu Başbakanlık Devlet Sekreteri Hans Dahlgren ile ayrı ayrı görüşecek.

İsveç Parlamentosu Dışişleri ve AB komitelerinin ortak düzenleyeceği toplantıya katılarak komite üyelerine hitap edecek ve üyelerin sorularını cevaplayacak olan Bozkır, daha sonra Dışişleri Bakanı Wallström'ün onuruna vereceği çalışma yemeğine katılacak.

Bakan Bozkır, ziyaretinin ikinci gününde ise İsveç Şehircilik ve İskan Bakanı Mehmet Kaplan ile görüşecek. Ziyarette AB katılım müzakereleri başta olmak üzere Türkiye-AB ve Türkiye-İsveç ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.