Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

500 bin Euro'su çalındı şikayetçi olmadı

Paris’te konvoyuyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu soyulan Suudi Arabistan Prensi Abdül Aziz bin Fahd’ın saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi. İspanyol El Pais gazetesi prensin, Ibiza tatilini ertelememek için polise giderek ifade vermeyi reddettiğini yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 500 bin Euro'su çalındı şikayetçi olmadı

Gece hayatına düşkünlüğü ve organize ettiği eğlencelerle gündeme gelen, merhum Kral Fahd’ın küçük oğlu Prens Abdül Aziz’in tam bir Ibiza hayranı olduğu ortaya çıktı.

 

Gazete, dünyanın en uzun ve en geniş yatına sahip olan prensin Fransa'nın başkenti Paris'teki saldırı sonrası şoku hemen üzerinden attığı ve Ibiza adasına giderek stres atmaya başladığını yazdı.

 

  

'500 BİN EURO, PRENSİN 1 HAFTALIK HARCAMASINA DENK'

Abdül Aziz’in kaybettiği paranın önceki haberlerde belirtildiği gibi 250 bin Euro değil, 500 bin Euro olduğunu hatırlatan gazete bunun prensin sadece bir haftalık harcamasına denk geldiğinden üzerinde pek fazla durmadığını ifade etti.

 

Fransız polisinin Abdül Aziz’in şikayetçi olmamasına rağmen soruşturma başlattığı ve sayıları 6 ile 8 arasında olan saldırganların yakalanması için bölgede operasyonlar yürüttüğü belirtiliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.