Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NSU kurbanlarının ailelerinin aklıselim davrandığı tescillendi

Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde (OLG) devam eden Neonazi cinayetleri davasında terörist Uwe Böhnhardt'ın annesi Brigitte ifade vermeye devam etti. Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü cinayetlerine kurban giden vatandaşların ailelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde (OLG) devam eden Neonazi cinayetleri davasında terörist Uwe Böhnhardt'ın annesi Brigitte ifade vermeye devam etti.

Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü cinayetlerine kurban giden vatandaşların ailelerinin yaşadıklarına üzüldüğünü ve onların acısını paylaştığını söyleyen öğretmen emeklisi anne Böhnhardt, kurban ailelerinin tüm olanlara rağmen soğukkanlılıklarını kaybetmediğini ve aklı selim hareket ettiklerini doğruladı.

"Kurban ailelerine teşekkür ediyorum. Bizden öç almaya kalkmadılar. Biz onların da bize bir şeyler yapacaklarını düşündük, ama tehdit mektubu dahi almadık." şeklinde konuşan anne Böhnhardt, onlarla özel görüşmek istediklerini ama bunun gerçekleşmediğini ifade etti.

Sekizi Türk ve biri Yunan kökenli olmak üzere toplam 10 cinayetin, iki bombalı saldırı ve 15 banka soygunu suçlarının ele alındığı davada terörist Uwe'nin annesinin terörist Beate Zschaepe'ye oğlunun intihar olayından kendisini haberdar ettiği için teşekkür etmesi ise tuhaf karşılandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.