Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı KKTC’de Törenlerle Kutlanacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’yle birlikte KKTC’de de tören ve etkinliklerle kutlanacak.Bayram...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’yle birlikte KKTC’de de tören ve etkinliklerle kutlanacak.
Bayram nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği “18. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” 18-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale, KKTC’yle birlikte Türkiye, Litvanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Kırgızistan, Londra Türk Dili Ve Kültürü Okulları’ndan öğrenciler katılacak. Etkinlikler çerçevesinde, öğrenciler, devlet ve hükümet yetkililerine ziyaretler gerçekleştirecek. Ayrıca konuk heyetlerden ve festival ekiplerinden belirlenen öğrenciler de devlet ve hükümet yetkililerini ziyaretler edecek. Ekipler ayrıca tüm ilçelerde yerel yönetimler ve askeri temsilcilere de ziyaretler gerçekleştirecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şehit Yalçın İlkokulu’ndan 13 öğrenci, 17-26 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak “TRT 38. Uluslararası Çocuk Şenliği’ne” katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.