Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16’ıncı Uluslararası Stockholm Çikolata Festivaline Büyük İlgi

İsveç’in başkenti Stockholm’de başlayan “Uluslararası Stockholm Çikolata Festivali” büyük ilgi görüyor.Dünyanın en iyi 45 çikolata firmasının katıldığı festivalde, ziyaretçiler dünyanın en leziz çikolatalarını tatma imkanı...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsveç’in başkenti Stockholm’de başlayan “Uluslararası Stockholm Çikolata Festivali” büyük ilgi görüyor.
Dünyanın en iyi 45 çikolata firmasının katıldığı festivalde, ziyaretçiler dünyanın en leziz çikolatalarını tatma imkanı buluyor. İştah kabartan çikolataların sergilendiği etkinlikte, ziyaretçilere çikolatanın tarihi ve gelişimi hakkında bilgi veriliyor. Festivale çikolata konusunda iddialı ülkelerden Belçika, Danimarka, İspanya, İsviçre, Ekvator ve Meksika’dan katılım olurken “Çikolata Sevgidir” teması işleyen Ekvator ve İspanya çikolata ile içilen Pinhos Sherry ile tatlı şaraplarını da ziyaretçilere takdim ediyor.
Ünlü Çikolata üreticisi “Barry Callebaut” firması adına katılan Danimarkalı Björn Adelson markalarını tanıtmak için İsveç’te bulunduklarını belirterek, “Burada olmak güzel çünkü burası her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Bu yıl festivalin 16. yılı kutlanıyor. Bu yüzden çok heyecan verici olacağını düşünüyorum” dedi. Adelson bu yıl büyük bir kalabalığın festivali ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.
İsveç’te bu yıl 16.’sı düzenlenen ve 3 gün sürecek olan festivale katılımcılar büyük ilgi gösteriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.