Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13 Hastanın Katil Zanlısı Hemşire Tutuklandı

İtalya’nın Piombino kentinde bulunan Villamarina hastanesinde çalışan bir hemşire, bilerek 13 kişiyi öldürmek iddiasıyla tutuklandı.Söz konusu hastanede ölümcül olmayan hastalıklar nedeniyle tedavi altında bulunan 13 hastanın 2014 Ocak...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalya’nın Piombino kentinde bulunan Villamarina hastanesinde çalışan bir hemşire, bilerek 13 kişiyi öldürmek iddiasıyla tutuklandı.
Söz konusu hastanede ölümcül olmayan hastalıklar nedeniyle tedavi altında bulunan 13 hastanın 2014 Ocak ile 2015 Eylül ayları arasında hayatını kaybetmesi üzerine yürütülen soruşturmada yaşları 61 ila 88 arasında değişen hastaların vücutlarında eparin adı verilen bir maddenin olması normal dozun 10 katı miktarında olduğu saptandı. Tüm ölüm vakalarının 55 yaşındaki hemşirenin hastanedeki mesaisi sırasında gerçekleşmesiyle şüpheleri zanlı yönünde kuvvetlendirdi. Bir süredir telefonu dinlenen zanlının bir arkadaşına, “Geceleri rüyama giriyorlar. Hepsinin de benim mesaimde ölüyor olması nasıl olabiliyor anlamıyorum” dediği belirtildi.
30 yıldır aynı hastanede çalışan 2 çocuk annesi hemşire kasten adam öldürmek ile suçlanıyor. 87 yaşında hayatını kaybeden Marcella Ferri’nin oğlu ifadesinde zanlıyı annesine şeffaf bir sıvı enjekte ederken gördüğünü ve kendisine annesinin bu şekilde rahatlayacağını söyleyip hasta odasından çıkardıktan bir saat sonra ölümün gerçekleştiğini belirtti. Zanlı hemşirenin görevden uzaklaştırıldığı bir süre zarfında şüpheli ölüm vakalarının da durduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.