Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13 genç feci şekilde can verdi!

Fransa’da bir barda çıkan yangında en az 13 kişi hayatını kaybetti, altı kişi de yaralandı. Yangının, doğumgünü pastasının mumlarından çıktığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
13 genç feci şekilde can verdi!
Fransa’nın kuzeyinde bulunan Rouen kentindeki Cuma Libre adlı barda bir doğumgünü partisi sırasında yangın çıktı.

AFP, bodrum katındaki kutlama sırasında getirilen doğumgünü pastasının mumlarının strafor tavanı tutuşturduğunu bildirdi.

AFP'ye konuşan üst düzey bir polis yetkilisi, kurbanların plastik yanığı sonucunda yayılan gaz karışımından zehirlendiğini belirtti. Yetkili, "Patlama olmadı. Doğumgünündeki mumlardan çıktı" dedi.

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakika yangını söndürmek yoğun çaba sarf etti. Yangının kontrol edilmesinin ardından yaşları 18 ila 25 arasında altı kişi kurtarıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Fransa Başbakanı Manuel Valls sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 13 gencin hayatını kaybettiği olayla ilgili derin üzüntü içinde olduğunu belirtti.

İKİNCİ ŞOK

Cumhurbaşkanı François Hollande'ın memleketi olan Rouen kenti, geçtiğimiz haftalarda da bir rahibin, terör örgütü IŞİD üyelerince boğazı kesilerek öldürüldüğü olayın şokunu yaşamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.