Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düelloyu kaybettik ama umut var!

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 00:00

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda turu Bursa’ya bıraktı.

Teknik Direktör yalçın Koşukavak, Büyükşehir belediye Erzurumspor karşısına yedeklerle çıktı. Son dönemdi direk olarak oynayan kadrodan sadece İgor ve Aykut sahaya ilk 11’de çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında dengeli bir oyun vardı. Herz iki takımda zaman zaman net fırsatlar yakaladılar. Ev sahibi ekipte Sunu ilk golü atarken, hemen üç dakika sonra Bursaspor’un buna karşılık vermesi, yeşil beyazlı ekibin oyunun içinde kalmasını sağladı. 45.dakikada Recep’in karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yapamaması timsahlar için bir talihsizlikti.

İkinci yarıya ev sahibi ekip iki değişiklik birden yaparak başladı. Bir anlamda BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ‘Ben kupayı istiyorum’ mesajı verdi. Öyle de oldu desek yanılmış olmayız. Çünkü ikinci yarıya İbrahim ve Pote hareketlilik getirdi. Bunun sonucunda da Sunu ve Pote’nin golleri bir anda skoru 4-1’e taşıdı. Bir anlamda herkes ‘Bursaspor için kupa rüyası bitti’ yorumları yaparken 88’de sahneye çıkan tecrübeli golcü Seleznov, attığı golle umutları Bursa’ya taşıdı. Golden iki dakika sonra Seleznov bir pozisyon daha yakaladı ancak bu kez kaleci gole izin vermedi.

Sonuç olarak yedeklerle çıkılan ve camiaya ‘Kupa bizim için çok önemli değil’ mesajı verilirken alınan 4-2’lik skor bir anlamda tur umutlarını da Bursa’ya taşımış oldu.

Şimdi rövanş maçında bakalım ‘Biz kupada yokuz’ kadrosu mu çıkacak yoksa ‘turu geçelim’ diye bir çaba ortaya koyacak mıyız hep birlikte göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.