Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Yıldırım ilçe çıkışta

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 00:00

Demokrat parti Yıldırım ilçe başkanlığına atama ile gelip bir ay içinde kongresini yaparak seçilmişliğe terfi eden Hasan Ali Ünal görevine yeni ve genç bir kadro ile başlamış oldu. Hasan Ali Ünal ile 2014 yılında il yönetiminde birlikte görev yapmıştık. Başarılı ve aktif bir siyasetçi olarak gözlemlediğim Hasan Ali Ünal ilçe başkanlığı görevini alınca, etkili girişlerle dikkatleri kendi üstüne çekmeye başladı. Hem anne tarafında hem baba tarafında yıllarca siyaset yapmış etkili isimlerin olduğu bir aileye mensup. Başkan Hasan Ali Ünal kamuoyuna yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Değerli Dava ve Gönül Dostlarım;

DEMOKRAT PARTİ YILDIRIM İLÇE YÖNETİMİ olarak " SEN BEN değil, BİZ ve BİR olacağız." sloganımızla İlçemizde Davamıza Gönül verenler ve İlçe sakinlerimizle DP Bursa Yıldırım ilçe de ciddi bir değişim ve dönüşüm süreci yaşayacağımızın inancındayım. Bu zamana kadar edindiğim birikimin çok daha fazlasını Başkanlık görevini geçireceğim zamana sığdırmaya çalışacağım ve DP Yıldırım İlçede yeni hizmet yolunda inşa ve restorasyon sürecini hep birlikte başlatacağız.

Bugün DP YILDIRIM İLÇE de bir gerçek varsa oda hep birlikte Davamız ile İlçemizin sorunlarına ve eksiklerine çözüm ortağı olacağımızdır. İlçe Başkanlığım harici, bir genç olarak gösteriyor ki, gençler artık sadece geleceğin değil, bugünün de ortaklarıdır. Gençler artık DEMOKRAT Partide sadece fiziksel olarak boy gösteren Partimizin genç emanetçileri değil, DEMOKRAT Partide zihinsel olarak ta ön plana çıkan bireyleridir.

Bilindiği üzere 1984 yılından bu yana Bursa ili Yıldırım İlçesinde ikamet eden ve sizden biri olan İlçe sakiniyim. Bu yolun iniş ve çıkışlı olduğunun ve Partimizin hizmet davasına omuz vermiş tüm Gönüldaşlarımızın bu maratonun koşucusu olduğunun bilincindeyim. Bu zamana kadar edindiğim birikimimi genç bir bakış açısıyla resmi kurumlardaki ilgili birimlere çalışmalarımı aktarmak daha iyi hizmet edebilmek ve çözüm ortağı olmak adına çalışacağım. Yönetimimdeki arkadaşlara çabaları için de teşekkür ediyorum.

Bu sürecin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.''

Hasan Ali Ünal ilk açıklamasını bu şekilde yapmış ve partililere yapıcı, çalışkan, üretken ve faal olma sözünü vurgulamaktaydı, Bir nevi Demokratların umutla beklediği yapıcı ve seçmenini beklenti içine sokacak umut veren sözlere ne kadar hasret kaldığını bizzat partililerden duyarak gözlemliyoruz. Yine bir çok partilinin bizzat bana Hasan Ali Ünal'ın kim olduğunu sormaları ile çıtanın yükselmiş olduğunu gözlemliyoruz.

Milyonlarca Demokrat ülke genelinde sessiz, sedasız bir beklenti içinde ve bir kıvılcımla bu milyonlar Demokrat parti çatısı altında toplanmaya ve birleşmeye hazır. Ülkenin bir çok şehrinden, ilçesinden ve bazen de köylerinden telefonlar alıyoruz, her bölgeden farklı ve birbirinden habersiz bizleri arayan demokratlara umut vermeye çalışıyoruz, işte bu bağlamda aslında demokrat partinin günümüzde her ne kadar sandığa yansımamış olsa da gerçek gücünü biliyoruz. İşte burada Hasan Ali Ünal gibi partinin ve davanın misyonunu iliklerine kadar ruhuna sindirmiş kişilere ihtiyaç var. Böyle realist demokratların ilçelerde, illerde, yönetimlerde görev almasıyla bu koca çınarın çarkı dönmeye başlayacaktır.

Yıldırım ilçe binası kurulduğundan beri aynı Osmangazi ilçesi ve il teşkilatı gibi haftanın 6 günü açık olurdu. Partili veya partili olmayanlar ilçe binasına uğrar sorunu varsa iletir, çayını içer, dostlarını görüp hasret giderirdi. Bu olay 2014 yerel seçimlerine kadar böyleydi ve dönemin beceriksiz ilçe başkanı sayesinde 1 Nisan 2014 tarihinden sonra ilçe binası kapalı tutulmaya başlandı. O süreçte ben Osmangazi ilçe başkanıydım ve Yıldırım'dan arayan partililer şikayetlerini bana yapıyorlardı. '' sayın başkan biz Yıldırım ilçe binasına geldik fakat ilçe neden kapalı?'' Tabi partililere ve tabana saygı duyan bir ilçe başkanı olarak bu sorunları yapıcı bir şekilde çözme çabamız neticesinde biz kötü oluyorduk.!

Yaklaşık 5 yıl bu sıkıntılar devam etti ve Hasan Ali Ünal'ın görevi alması ile bizlerde mutlu olduk, ilk sebebi ise Yıldırım ilçe binasının 5 yıl sonra yine haftanın 7 günü açık olmasıyla başladı, pazar günleri de ziyarete gelenler olduğu için açık tutulma kararı alınmış, yönetim kurulu bu karara tam destek vererek, ayrıca pazar günü partiye gönüllü gelip üye olanların ise kendilerine sevinç kaynağı olduğunu söylüyorlar. Demokrat partinin her üyesi ve gönüllüsü Hasan Ali Ünal ve genç yönetimine destek vermeliler. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor. Erhan Keskin, Ertaş Altun, Eda Karabulak, Müfide Yıldırım, Ümran Ünal, Süveyla Keskin, Selçuk Kılınç ve Nizamettin Bakış'tan oluşuyor. Ayrıca haftalık nöbet sistemi uygulaması ile yöneticiler birer hafta nöbet tutarak vatandaşın sorunları ile ilgilenmektedir. Demokrat parti Yıldırım ilçe başkanı Hasan Ali Ünal ve yönetimine kalben başarılar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.