Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dost kazığı!

Yazının Giriş Tarihi: 04.02.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 00:00

Bursaspor'un süper lig için yürüyeceği zirve yolculuğunda atlayacağı önemli bir eşlikti Eskişehirspor maçı, ama olmadı. Komşu güle oynaya geldi 3 puanı aldı ve gitti. Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşandı. Sahada oynayan takımı adına mücadele eden Eskisehirspor'du ve galip gelen de o oldu. Bizim pozisyon bulmamıza rağmen gol olarak değerlendirememe basiretsizliğimiz yine devam etti. Çok gol kaçırdık ve sahadan yenik ayrıldık.  Maçı alsaydık Adana Demirspor ile aramızdaki makası açacak ve 2’ncilik koltuğuna kurulacaktık. Ama bu yenilgiyle işimizi biraz daha zora soktuk. Olsun biz zoru severiz zaten değil mi? Öyle ya da böyle biz o süper lige çıkacağız.

Şu tek maça göre yorum yapmalar, adam asmalar, kaos ortamını hortlatır. Ne gerek var bunlara. Evet hepimiz üzüldük. Sevinecek halimizde yok. Ama bu bir oyun. Bunu kaybettik diğer maçları alıp yolumuza bakarız.

Kubilay'a neler neler dediler. Edilmedik hakaret kalmadı. Yeteneksizliğinden tutun da futbolcu olmaması gerektiğine kadar. Bir küfürleşme olayı da olmuş maç sonunda.

E arkadaşlar bu bize yakışan bir duruş mu? Karagümrük maçında 90+3’te golü atıp galibiyeti getirdiğinde ondan iyisi yoktu. Hani kraldı. Balık hafızalı olmasak mı sanki? Çok rencide ediyor ve üzüyoruz insanları. Gerek yok. Bizi Süper Lige bu futbolcular çıkaracak. Bu kadar yerden yere vurursak hangi moral motivasyonla bunu yapacaklar. Biraz daha dikkatli olmamızda yarar var. Bu arada şöyle bir gerçek var ki atlamamak lazım. Hem Bursaspor tribünleri hem de Eskişehirspor tribünleri Süper Lig’de. Takımlar bir alt ligde olsa da tribünler gerçekten şahaneydi. Bir de dikkat edelim de şu dostluk rüzgarları fazla esmesin mazallah üşütür zatüre oluruz. Ortamı höşmerim kıvamına getirmenin kimseye bir faydası olmadı. Bunu bir kere daha test ettik onayladık.

3 puan kaybına, maç sonu yaşanan trafik rezilliği de eklenince anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi. Yaya trafiğinden bahsediyorum bu arada. Herkes çıkmış Acemler'e doğru yürüyor. O yolu araç trafiğine 1 saat kapat ki insanlar rahat rahat gidecekleri alana ulaşsın. Trafiği vermişsin, üstelik o yola giren araç yaya yoğunluğundan hareket de edemiyor. Niye bu denli zorluk. Tam bir keşmekeş. Bu konuda hassasiyet rica ediyorum.

    ADNAN'I UĞURLADIK

Camia olarak büyük bir hüzün yaşadık. Gazeteci arkadaşımız Adnan Alp'i kaybettik. Sekiz ay önce tanışmıştı o illet hastalıkla. İyileşecek ve aramıza tekrar dönecekti. Ama olmadı. Kaldırıldığı Ceylan Hastanesi'nde hayatını kaybeden Adnan, Demirtaş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Demirtaş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sevenlerinin ve basın camiasının başı sağ olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.