Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dost acı söyler!

Yazının Giriş Tarihi: 06.08.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 00:02

Bir hafta sonra lig başlıyor. Bursaspor hazır mı? Hayır. Bir önceki yazımda bunu açık açık açık belirtmiştim. Kardeş takım Ankaragücü’yle yapılan hazırlık maçında maalesef herkes gördü. Bu kadroyla lig hüsran olur.

Hazırlık maçı ölçü müdür diyecek olursanız değil tabii ama en azından fikir verir. Ben izlenimlerimi Ankaragücü maçı öncesinde Afyon kampından buyana yazıyorum. Orada da takımda sorunlar vardı, şimdi de.

Peki ne olacak? Ligin başlamasına kısa bir süre kala böylesine sıkıntılardan nasıl kurtulacak Bursaspor? Bunu ben de bilemiyorum.

Transfer devam ediyor tamam ama herşey transfer demek değildir. Geçen sezondan kalan oyuncular yeterli değil demek ki. Yeni gelenlere birşey diyemeyeceğimize göre...

Belki Samet hocanın çıkış noktası bu olmalıydı. Gerçekten zor bir durum. Sanki hedefsiz, kafalarının için bomboş futbolcular topluluğu gibi yeşil beyazlı takım.

Elbette ki insan üzülüyor. Hepimiz biliyoruz son iki sezonda yaşanan hüsran nedeniyle yaşanan sıkıntıları. Ve şunu da biliyoruz ki çekirge iki kez zıpladı. İki sezon da zor kurtuldu düşmekten. Bu sezon çok kritik.

Eğer kardeş takım Ankaragücü son hazırlık maçındaki rakip olmasaydı, daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilir, daha can sıkıcı bir tablo olabilirdi. Şöyle düşünelim. Hazırlık maçlarında sonuç önemli olmadığına göre, 2-0 olmuş 5-0 olmuş evet önemli değil ama...

İşte takım ümit vermeyince az farka seviniyor sanki insan...

Tribünlerdeki coşku, Ankaragücü camiasıyla yaşanan dostluk çok çok güzeldi. Bu sezon süper lig bu açıdan da renkli geçecek. İki takımın oynayacağı maçlarda isterim ki Taraftarlar içiçe otursun. Geçmişte olduğu gibi.

Tekrar Bursaspor’a, takıma dönecek olursak,son cümlem şu olur:

Dostum ve acı söylüyorum. Bursaspor iyi değil hem de hiç iyi değil. Dikkat...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.