Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Destek zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 00:02

Bursaspor ligi ilk yarısını 25 puanla 9. sırada tamamladı. Ligin en az gol yinen ilk dört takımı arasına giren yeşil beyazlı ekip, iyi bir golcüye sahip olabilseydi, en çok gol atan takımlar sıralamasında da aynı başarıyı gösterebilirdi.

İşte o zaman aynı zamanda ligin ilk yarısını 30 puanın üzerinde bitirir ve tüm Bursa olarak ikinci yarıdaki beklentilerimizin de çok daha farklı olacağını görürdük.

İlk 4-5 haftanın ardından tüm Bursa bu takımın golcüsüz oynadığını haykırdı. Bunun sonucunda da ara transfer döneminde Bursaspor yönetimi kadrosuna usta bir golcüyü dahil etti. Daha önce Fenerbahçe’de yıllarca oynamış Musa Sow’un alınması, ‘hem bilinen bir oyuncu’ hem de ‘Türkiye ligini bilen bir oyuncu’ olması nedeniyle doğru bir hamle olarak görüyorum.

Musa Sow transferi takıma katkı koyacağı gibi, yeşil beyazlı ekibe de büyük bir ivme kazandıracaktır.

Yalnız devre arası hamlesinin sadece Musa Sow ile sınırlı kalmaması lazım. Özellikle bir 8 numara transferinin deyim yerindeyse bir ‘ekmek-su gibi’ ihtiyaç olduğu aşikardır. Hele hele ameliyat olan Jorquera’nın da artık olmayacağını düşündüğümüzde, Furkan’ın bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamaması nedeniyle bu transferin önemi bir kat daha artıyor. Bu transferin de ‘alınmış olmak için’ değil, Musa Sow transferi gibi her kesim tarafından takdir toplayacak bir isim olmalıdır.

Böyle bir transfer olduğu taktirde Rumen Gheorghe Teodor Grozav ve bir sağbek transferiyle birlikte hem sahadaki kadro güçlenecek, hem de yedek kulübesi elle tutulur hale gelecektir. Böyle olunca da tribünlerdeki taraftar keyif alacaktır. Bursa’da tribünlerin oynanan futboldan keyif aldığında da neler olabileceğini hepimiz biliyoruz.

Haydi hayırlısı..

Son olarak diyeceğimiz, yönetimin elini çabuk tutması lazım. Bu ay oynayacağımız önemli maçları kaçırmayalım ve tribünlerin şevkini kırmayalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.