Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz’i gördük!

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2016 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 00:01
Bursaspor ligin 13.haftasında kendisi açısından üst grupta olup olmama adına önemli bir maça çıktı.

Kazanıp benim yerim ilk 5 diyecek ya da bu grubun uzağında kalıp Konya ve Osmanlı’nın tehdidini daha yakından hissedecekti.

İlk 15-20 dakikalık bölümde Bursaspor topa daha çok sahip olsa da, oyunu rakip sahada oynasa da bir türlü pozisyon üretemedi. Bunda en büyük etken hafta içinde sürekli kanat organizasyonu çalışan yeşil beyazlı ekibin kanatlarını bir türlü kullanamamasıydı.

Ne Deniz’in ne de Del Valle’nin kanadı bu bölümde hiç çalışmadı.

Daha sonrasında ise topun kontrolü rakibe geçti. Rakibin uyuttuğu bu bölümde, 33.dakikada sağ kanattan yapılan ortada Tusznski’nin yarım volesinde Harun son anda topu köşeden çıkartarak net bir golü önledi. Böylece ilk net ve tehlikeli atakta rakipten gelmiş oldu. Hemen ardından 35’te bu kez Aziz’in kaçırdığı topta ceza alanı içinde İsmail son anda topu kornere gönderdi ki, bu da en az birincisi kadar net bir pozisyondu. İlk yarının son bölümünde üst üste gelen rakip pozisyonları tribünlerin de tepki göstermesine neden oldu.

İkinci yarıya Hamza Hamzaoğlu, Kubilay’ı çıkartıp yerine John’u alarak başladı. Eleştiri oklarının odağındaki Deniz yine sahada kaldı.

60’ta Sercan oyluna giriyor çıkan isim Del Valle.

Sol kanattan Jorquera’nın yaptığı ortada ceza alanı içinde oluşan karambolde Deniz Yılmaz topu ağlara gönderdi ve hem kendini kurtardı hem de kendisini ısrarla sahada tutan hocası Hamza Hamzaoğlu’nu..

Batalla.. Batalla.. Batalla.. 68.dakikada resmen tapu Deniz Yılmaz’a çarptırıp golü attırdı. Burada tabi ki oraya koşan Deniz Yılmaz’ın da hakkını yememek lazım.

Son bölümde Harun yaptığı penaltı kurtarışı ile yine kalesinde devleşti. Bu ne kadar güzelse hemen bir dakika sonrasında savunmanın uyuması ve yenilen gol de o kadar kötüydü.

Sonuç olarak Bursaspor kendisi açısından son derece bir maçtan 3 puanla ayrıldı ve taraftarını mutlu etti. Her ne kadar yine koskoca bir ilk 45 dakikası çöpe giden bir maç olsa da ikinci yarıda ortaya konan biraz mücadele galibiyete yetti.

Artık Timsah’ın sıkıntı yaşamamak için ilk yarıları da değerlendirmesi lazım.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.