Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokratların genç lideri

Yazının Giriş Tarihi: 25.05.2015 00:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 00:53

 

Genç Türkiye'nin Genç Lideri sloganı ile 6 Mayıs 2012’de Demokrat Parti genel başkanlığına seçilmiş olan Gültekin Uysal yoğun ve tempolu bir şekilde Bursa programını yaparak şehrimizden ayrıldı. Cuma sabahı saat 09.00’da Görükle Oruç otelde basına kahvaltı ile başlayan programda Basın mensuplarına konuşup soruları yanıtlayan Gültekin uysal bir gece öncesi Çanakkale programını tamamlayarak gece 02.00’da Oruç otele geldi bu yüksek tempoya dayanmanın zor olduğunu biliyoruz.

Basın kahvaltısı bitince Küçük sanayide ziyaretlerde bulunan Uysal işçi ve işverenlerle görüştü devamında Demokrat Partinin kalesi olan Eski beldemiz Çalı'ya doğru hareket etti çalıda kendisini bekleyen kalabalık bir gurup vardı ve yine eski günleri hatırlatan şekliyle bir boğa yatırılmış Demokratların genç lideri için kurban edilmeyi bekliyordu kurban töreninin ardından halkı selamlamaya başlayan Uysal kendisine bakan gözleri hayran bırakıyor ve maşallah seslerini çok sık duyuyoruz. Boyu, posu, bilgi ve birikiminin yanı sıra yakışıklılığı da kendisine avantaj sağlıyor diyebiliriz. Çalı'da daha sonra çay bahçesinde halkın sorunlarını dinleyip sorulara cevap verdi.

Ulu Caminin bahçesi iğne atsan düşmez denilecek derecede kalabalıktı ve Genel Başkan Gültekin Uysal ile Caminin içine girerek kalabalığın içinden geçerek ortalarda bir yerde namaz kılmaya hazır bir şekilde bekledik görüntüsü dikkat çeken Uysal'a dönüp bakan vatandaşlar içlerinden takdir ettiklerini hissettim çünkü ne günümüzde iktidarın yaptığı gibi Cami protokolü nede kendini lanse ettirme isteği olmayan bir lider namazımızı ifa ettikten sonra yan taraftan bir vatandaş bana affedersiniz siz ilçe başkanı'mısınız? diye sorunca evet dedim ve Gültekin Uysala bakınca ne soracağını anladığım için Genel Başkanımız Gültekin Uysal diyerek cevap verince vatandaş Helal olsun diyerek takdir ve hayranlığını ifade etmiş oldu. Bu diyoloğun altında yatan bilinçaltı rahatsızlığını yazımızı okuyanlar anlayacaklardır dini siyasete alet edenlerin getirdiği bir vicdani rahatsızlığı toplumumuz yaşamaktadır. Ulu Camide gösterişsiz ve sade bir şekliyle kılınan Cuma Namazının ardından Kapalı çarşı ve İl binası ziyaretinin ardından Osmangazi Metrosunun yanında Milletvekili adayı Hülya Kara'nın Seçim Bürosu açılışına katılarak kısa bir konuşma yaptı ve seçim bürosunda Hülya Kara tarafından kendisine takılan nazarlık Cumhuriyet altının ön yüzünde Atatürk resmi ve çevresinde Türkiye Cumhuriyeti yazıyordu arka yüzünde ise Hakimiyet Milletindir yazıyordu,bu cümleler ne kadar anlamlı oysa günümüzde son yıllarda dejenere edilmeye çalışan değerlerimize sahip çıkmak ana görevimiz olmalıdır.Bu sebeple Gültekin Uysal'a nazarlık olarak takılan bu Cumhuriyet altınını takdim eden Hülya Kara ve eşi Nazif Kara'yı ayrıca kutlamak isterim.

Ve konu başlıkları ile özetlersek Demokrat Parti genel Başkanı Gültekin Uysalın söylediği önemli cümleler şöyle:

“12 Eylül’ün kalıcı kolonlarından birisi olan yüzde 10 barajı devam ediyor. En büyük hırsızlık, milli irade hırsızlığıdır.

Bu hükümet, 1 katrilyon 900 milyarlık bir bütçe kullanmıştır.

AKP, ‘ben yaptım oldu’ zihniyeti ile demokrasiyi malûl hale getirmiştir.

‘Önce siyaset değişecek, sonra Türkiye değişecek’ sloganı ile yola çıktık ve

Emekli,işçi,esnaftan alınan dolaylı vergi azaltılacak.

Bu seçimler, 14 Mayıs 1950’den sonra milletin zincirleri kırdığı bir seçim olacaktır.

Bu ülkenin artık sürdürülemez meseleleri vardır.

Siyasetten başlayarak, ekonomide ve küresel rekabette yerini alma mecburiyeti vardır.

Kendimize doğru soruları sormalı ve doğru cevapları vermeliyiz.

Tüketim merkezli büyüme modeli uygulanıyor.

Vergi sistemi, katlanabilir olmaktan çıkmıştır.

Geçmişte olduğu gibi bir kriz bugün de vardır.

Biz, hak düzeni getirip, herkesten kazandığına göre adil bir vergi alacağız, fakir fukarayı ezdirmeyeceğiz.

‘Yeni Nesil Demokrat Parti Programı’nı ortaya koyuyoruz.

Demokrasi cesur insanlarla yükselir.

Doğru yolda olanların görünmez orduları vardır.”

Esen kalın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.