Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrat Parti Seçim Beyannamesi

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2015 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2015 00:05


 

Yazımızın başlığı gibi Demokrat Parti’nin seçim beyannamesinin sloganı Başka bir Türkiye mümkün olmalı kendi kendine yetebilen yedi ülkeden biri olan cennet vatan Türkiye son yıllarda yürüttüğü yanlış politikalar sebebiyle yurt dışından saman ithal eder hale geldi.

Yazımızın başlığı Demokrat Parti’nin seçim beyannamesinin başlığıdır 104 sayfa olarak hazırlanan Seçim Beyannamesi kitabı çok ince düşünülerek hazırlanmış ve yüksek derecede emek verilerek toplumun her kesimine hitap etmekte ve projeleriyle daha yaşanılabilir Başka bir Türkiye vaadinde bulunuyor.

Demokrat Partinin bir diğer sloganı ide :Türkiye'ye Yeni Bir Rota Çiziyoruz: Bize göre'de yeni yapılanmaya girilmesi gerekir kitabı incelediğimizde Giriş bölümünde Yeni bir yol.Bu Rotayı Biz Çiziyoruz.ADALET,HOŞGÖRÜ,DAYANIŞMA,BİRLİK ve BERABERLİK,Geminin pruvası diyerek Rotayı okumaya başlıyoruz.

Yeni nesil sistem,Yeni nesil siyaset,Yeni nesil devlet,Yeni nesil yerel yönetim,Yeni nesil adalet,Yeni nesil ekonomi konu başlıkları var ve bu konu başlıklarının tamamı yıllardır ülkemizde deforme olmuş şekliyle ağır aksak yürümeye çalıştırılmakta çağımızın hızlı teknolojisi ve insan yapısı ile uyuşmamaktadır.

Demokrat Partinin Ekonomi politikalarını özetlersek Vergide hak düzeni,Harcama politikası,Mali piyasalar,Para politikası,Sermaye piyasaları,KOBİ'ler,İstihdam,Kayıtdışı istihdam,Tarım,Sulama,Bitkisel Üretim,Hayvansal üretim,Üretici örgütleri ve kooperatifler,Tarımsal teknopark'lar,Borsalar,Strajedik ürünlerimiz Teşvik-Primler ve diğer destekler,Sürdürülebilir enerji politikaları,Dış ticaret,Toki.

YENİ NESİL TOPLUM

Kadın,Geleceğimiz çocuklarımız ve Lider gençlik lider Türkiye başlığı ile en ince ayrıntısına kadar irdelenerek projeler hazırlanmış.

YENİ NESİL EĞİTİM

Herkes için eğitim,Okul öncesi eğitim,Kampüs okulları,Yetenek Ölçümü,Üniversitelerimiz,YEK Yükseköğretim Eşgüdüm kurulu,uzaktan öğrenme.

YENİ NESİL SAĞLIK VE SOSYAL GÜVENLİK

Aile,Nitelikli eğitim,Huzurlu emeklilik,İş güvencesi,Temel hizmetlerin yürütülmesinde mevcut düzen,Temel hizmey sigortacılığı,Aile tasarruf hesabı,Sağlık,Kadın,Engelliler,Bakım ve bakım hizmetleri,Engelli istihdamı,Çacuk,Yaşlılar,Emekliler,Bakım hizmetleri,Kültür ve sanat.

YENİ NESİL DIŞ POLİTİKA

Avrupa birliği,ABD,Oratadoğu,Avrasya,İslam ülkeleri,Irak,Kuzey Irak ve PKK.

Ermeni sorunu,Küresel terör.

YENİ NESİL MİLLİ GÜVENLİK

Sınır yönetimi,Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla etkin mücadele,Milli savunma sanayi,Çağdaş personel eğitimi.

Olarak özetliyoruz.Demokrat partinin seçim beyannamesi kitabi bize göre her evde bulunması gereken bir kitap temel hak ve özgürlüklerinin esas alınarak hazırlanan beyanname başka hiç bir partinin elinde yok sunumunda yok çünkü diğer partilerin programlarını incelediğimizde daha çok günü kurtarma söylemlerinden öteye geçen bir basit çalışma ve slogana yönelik söylemlerle donatılmış  kalıcı ve yaratıcı projeleri yok.Okurlarımızın Demokrat partinin seçim beyannamesini www.dp.org.tr internet adresinden okuyabilirler.

Demokrat Partinin genç lideri Gültekin Uysal ise Seçim beyannamesinde.Biz Demokratlar Türkiye'nin sahip olduğu zenginliği ortaya çıkaracak,inandığı Adalet'e can katacak ve hayalini kurduğu gerçek Demokrasiye işlerlik kazandıracak yeni bir yol,bir yeni ROTA tayin ettik,Kültürlerin,dillerin ve inanışların ortaklaşa inşa ettiği ``iskelesi bir sancağı bir``güvertesinde hürriyet Türkülerinin söyleneceği,çapasının birlikte çekileceği,demokrasi bandıralı bu bu ``büyük gemi`de mürettebat olmaya`Büyük Türkiye Ülküsü`ne hizmet için Dümeni almaya geldik. O'halde yeniden YETER diyerek siz vatandaşlarımızla birlikte bu büyük Gemi'nin demokrasiye.adalet ve zenginliğe giden ROTA'sında Bütünşehir yasasında rotasyona gidilerek mağdur edilen köylülerin haklarının iadeside yapılacaktır. diyerek sözlerini noktalıyor Esenkalın

var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('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'));
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.