Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrat Parti İznik'te Göksal Güneş'e veda

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2020 00:01

Pandemi sürecinin ikinci dalgası tüm şiddeti ile her alanda kendisini hissetmekte. Geçtiğimiz bahar ve yaz aylarında uzmanlar ikinci dalganın çok daha şiddetli ve ağır geçeceği konusunda hem halkı, hem iktidarı uyarmışlardı. Geldiğimiz süreçte ne kadar haklı olduklarını acı bir reçeteyle görmüş olduk.

Sosyal paylaşım sitelerini sürekli kullanan biriyiz , son haftalarda sayfamızı açtığımızda günlük en az 50 civarı taziye mesajı yazıyoruz. Yakın çevremize yani dinimize kadar gelen covid-19 belası yakınlarınızı, dostlarımızı vurmaya başlayınca tehlikenin vahameti daha net olarak ortaya çıkmış oldu.

Ardı ardına gelen ölüm haberlerinde covit-19 haricinde kalp krizinden genç yaşta vefat edenlerin sayısında artış olması da, dikkatimizi çeken bir husus oldu, bir kaç gün önce Demokrat parti İznik ilçe başkanı Gökdal Gündeş'in kalp krizi sebebiyle vefat ettiğini öğrenince şok olduk. Oysa bu hafta sonu sırasıyla ziyaret ettiğim Demokrat parti ilçe teşkilatları ziyareti sırasın da İznik ve Göksal Güneş vardı, ne yazık ki ömrü vefa etmedi. Göksal Güneş kardeşimize rahmet dilerken bana sık, sık "İsmet başkan beni zorla ilçe başkanı yaptın, fakat kendin yoksun, beni yalnız bıraktın." Her gördüğünde bu cümleyi tekrarlardı. 2015 yılı milletvekili seçimlerin de Demokrat parti milletvekili adaylarının bir kısmını alıp o dönem teşkilatımızın olmadığı İznik'e götürmüştüm, giderken Göksal Güneş'i arayıp bize eşlik etmesini istemiştim, tereddüt etmeden koşarak gelmişti ve yanında İsmet Asa isimli arkadaşını da çalışmalara eşlik etmek için getirmişti. Bir kaç kez daha görüştük sonrasında ve ilçe başkanı olması için sonunda ikna etmiştim, bu kez de ayak oyunları ile biz görevinizde olmuştuk. Göksal Güneş'in haklı serzenişi işte tam da bu olaydı. Sevenlerine, ailesine ve Demokrat parti camiasına sabır diliyorum.

Dava adamı denildiğinde, inandığı misyona bedelsiz hizmet eden insanlar gelir akla, Göksal Güneş böyle bir kişilikti, partide faal görevi olmamasına rağmen, benim bir telefonumla işini gücünü bırakıp parti hizmetine koşan, farklı illerde yapılan kongrelere gelip orada bir anda karşıma çıkıp gülümseyerek, "başkanım ben geldim" diyerek içten gözlerinin içi gülen bir dava adamıydı. Elbette ben de bu parti sevdasına kayıtsız kalacak değildim, ve bir kez daha İznik yoluna düşüp  Göksal Güneş ile yaşlı bir parti büyüğümüzün yanına gittik, çay, sohbet derken bana " başkanım madem buraya teşkilat kurmak için gediniz ben de evimin alt katını parti binası için ücretsiz veriyorum, kira istemiyorum." deyince Göksal Güneş'e dönerek "tamam mı? kabul mü?". sorusunu sorup "kabul başkanım" cevabını aldık ve DP İznik teşkilatı böylece kurulmuş oldu.

Anlattığımız olaylardan bir süre sonra iş bilmez bir il başkanının şahsi komplekslerinin ve yalanlarını ardından biz görevden alındık, oysa Ankara da Genel kongreye gittiğimiz de düzenlenen kokteyl de ben delegelere genel merkeze geldiğim de bizden önce oraya gelen il başkanı mı göremeyince telefon edip nerede olduğunu sorduğum da "parti benim için bitti bu saatten sonra ben MHP li yım.!" cevabını aldım, arka fondan müzik sesleri geliyordu içkili bir mekanda sarhoşluk derecesine varmış bir şekilde konuşması yalpalıyordu. Genel başkan Gültekin Uysal onun verdiği fantastik listeyi kabul etmeyip kapıyı göstermişti kendisine. İşte il başkanı hatalı yola girerken bizzat tarafımca uyarıldığı ve ardından sonuna kadar haklı çıktığım için bana düşman oldu, hayat ve insanlar böyle enteresan işte ne diyelim.

Göksal Güneş bu sebeple serzenişte bulunuyordu "beni ilçe başkanı yaptırdın, kendin gittin, bizi yalnız bıraktın" bu serzenişte siyaset yapmak isteği ekiplerin olmaması Göksal Güneş'i üzendir. Hayat yolculuğu bu kadarmış değerli kardeşim mekanın cennet ruhun şad olsun inşallah.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.