Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Değişim şarttı

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 00:02

Samet Aybaba’nın Bursaspor’a katkıları tartışılmaz. Özellikle yerli ve genç oyunculara güvenip şans vermesiyle belki de ülkemizin birinci sıradaki teknik adamıdır. Bursaspor’a kazandırdığı oyuncuların önümüzdeki dönemlerin nerelere geleceğini hep birlikte göreceğiz. Bununla birlikte gönül isterdi ki başarı odaklı bir Bursaspor macerası yaşasın. Ama olmadı. Bunda en az sorumluluk Samet Aybaba’nındır, kabul etmemek haksızlık olur. Maddi imkansızlıklar, transferde elinin kolunun bağlı olması hem motivasyonu hem hareket kabiliyetini olumsuz etkiledi. Zaman zaman saha içindeki tercihleri de olumlu sonuç vermeyince ayrılık gerçekleşti. Katılırsınız katılmazsınız saygı duyarım ama Samet Hoca’yla Bursaspor’un tamamen geniş maddi imkanlarla çalışması durumunda her şey çok farklı olurdu.

Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Bana ds sorsalar bu dönemde getirilebilecek en iyi teknik adam Mesut Bakkaldı. Mesut hocanın bu şekilde sor durumda alıp da kalan kısa sürede kurtardığı çok takım var. Yaptıkları yapacaklarının teminatı diye bir bir kavram var. Eğer bu gerçekleşirse Bursaspor yine son haftalarda istediği sonuçları alacaktır. Mesut hocanın gelişiyle yeni bir heyecan başlayacaktır. Her gelen teknik adamla takımların başarı grafiğinin yükseldiğini de hesaba katacak olursak düşmeme mücadelesinde artık çok daha iyimserim. Mesut hoca takıma direk etki edecektir.

İlk maç bugün Trabzonsporla. Elbette ki yeni teknik heyet de taraftarlar da daha dişe göre bir rakip tercih ederdi. Çünkü Trabzonspor güçlü bir ekip ve kadrosunda çok önemli oyuncular var. Ünal Karaman’ın sinekten yap çıkartarak attığı yeni Trabzonspor’un temelleri bu sezon itibariyle genel olarak fevkalade olumlu sonuç verdi.

Maçın üç ihtimalli olduğunu söyleyebilirim. Bursaspor’un hata yapma şansı yok. Puan kaybına tahammülü yok, kaybetme lüksü hiç yok. Kazanmak için oynayacak. Ama Trabzonspor da kazanmak için oynayacak. Güzel ve gollü bir maç olabilir. Maçın berabere biteceğini sanmıyorum. Her ne kadar Trabzonspor’u çok beğensem ve takdir etsem de Bursaspor’un galibiyet için bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.