Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Defolun gidin!

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2017 03:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 03:23

Bugüne kadar çok dolaylı ve kibarca yazdık ama anlayan çıkmadı. O zaman herkese anladığı dilden yazmak lazım. Muhatabımız belli, şu meşhur Ali Ay ve yancıları.

Eğer bu takım ligden düşseydi en başta ben, sizin görevi bırakmamanız için elimden geleni yapardım. O zaman hesabı ödemeden kaçmanıza, kendi pisliğinizi başkasına temizletme ihtimaline karşı çıkardım. Çok şükür ki bir mucize oldu ve bizim ölü eşekler dirildi. Mustafa Er de, Adnan Örnek gibi basiretsiz çıkmayınca takımı ipten aldı. Bizim iş bilmez yöneticilerimiz koskoca bir devre boyunca Mustafa Er gibi takıma liderlik edecek bir tane bile adam bulamadı. Yaptıklara onca hataya, yedikleri onca herzeye rağmen sadece bunu yapabilselerdi bile bugün bu yazının muhatabı olmazlardı.

İstifa için en doğru zaman

Adam olan yönetime yakışan, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte istifayı açıklamak olurdu. Özetle, biz iyi niyetle geldik, çok da çalıştık ama elimize yüzümüze bulaştırdık deyip müsaade istemeliydiler. Ortada devasa bir başarısızlık ve enkaz var ama maç sonu konuşmalarına bakınca, o enkazın üzerine çıkarak konuşma yapan garip bir adam gördük.

Tabii ki bu adam, geldiği günden beri garip açıklamalar yapan Ali Ay'dan başkası değildi. Koskoca kent küme düşerken direkten dönmüş, hazret hala çıkmış millete atar gider yapıyor. Ne diyor? "Herkes konuşuyor ama sadece konuşuyor başka bir şey yapmıyor. Ben hepsinden fazla Bursasporluyum." Pardon da senin elinde Bursaspor metre mi var? Hem biz sana Bursasporlu değilsin demedik ki. İş bilmez, beceriksiz, basiretsiz ve dik kafalı insanlar istemeseler de sevdiklerine de zarar verirler. Biz size, devre arasını boş geçip yaptığınız saçma sapan işleri ve özellikle de Mutlu Topçu'dan medet ummanızı gördükten sonra 'bu işi bilmiyorsunuz, bırakın' dedik. Bursasporlu değilsiniz demedik ki.

Dikine dikine gitmek

Ali Ay, olanlardan hala bir ders çıkarmamış. Şampiyon bir takımı ligden düşürüp tarihe geçmek üzere olan kendisi değilmiş gibi maçtan sonra adeta bir zafer konuşması yapıyor. Takım bunca kriz yaşarken göremediğimiz beyefendi, iş bitince rüzgar yapıyor. Ne zaman olağanüstü kongre kararı açıklayacak diye beklerken, kıymeti kendinden menkul başkanımız aksine gelecek sezonun planlamasından bahsediyor. Bursa'ya dönünce basın toplantısı yapacağını anlatıyor. Siz de o yürek varsa, o toplantı için davetinizi dört gözle bekliyorum. Bakalım o gün yaptığınız bunca hatayı nasıl savuna(maya)caksınız merak ediyorum.

Kongre üyeleri inisiyatif almalı

Görünen o ki, 'ben bu kadar para verdim, kimse elini cebine atmadı. Dolayısıyla kimseye de hesap vermek zorunda değilim' kafasını yaşadığını tahmin ettiğim Ali Ay, kendisini kulübün sahibi sanıyor. Anladığım kadarıyla Ali Ay, Bursaspor'un Aziz Yıldırım'ı olmak istiyor.

Uzun zamandır bu kentin ve dolayısıyla futbol takımının da sahipsizliğinden dert yandığımı yakın dostlarım bilirler. Eğer bu vurdumduymazlık devam ederse bugün Ali, yarın Veli gelir ve bu koskoca kulübü babasının bakkal dükkanı gibi yönetmeye kalkar. Bir telefonla geldim diyenler, biz ses çıkarmadıkça ya da yeni bir telefon gelmedikçe hiçbir şeyi tınlamazlar.

O yüzden, yeşil beyaz sevdalıları inisiyatif almalı ve yeni bir oluşumla Bursaspor'un önü açılmalıdır. Aksi takdirde bu yönetimle camiada bir kenetlenme olması mümkün değil.

Şimdi Ali Ay, harcadığı parayı er ya da geç geri alacak. Peki verdiği 10 paraya karşılık bize 100 para zarar ettirmesini biz nereden tahsil edeceğiz? Sözün özünü en güzel şekilde sloganlarla taraftarlar söyler. Finali de onlar yapsın. Ne diyordu taraftar? Toplayın bavulları defolun gidin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.